Hallikulta kiikarissa

Pesäpallon talvikausi huipentuu viikonloppuna Porissa pelattavaan naisten halli–SM-turnaukseen. Karhuhallin uusittujen valojen alla SM-kullasta taistelevat lauantaina 11. maaliskuuta Pesäkarhujen lisäksi Manse PP, Oulun Lipottaret ja Lappeenrannan Pesä Ysit.
Halli-SM-lopputurnaus käynnistyy kello 9. Otteluita pelataan kolmen tunnin välein. Toinen kamppailu alkaa kello 12 ja pronssiottelu on vuorossa kello 15. Lopputurnaus huipentuu kello 18 alkavaan finaaliin.

Pesäkarhut on hionut kuvioitaan talven harjoituspeleissä. Niistä viimeisen Sami Österlundin suojatit pelasivat lopputurnauksesta rannalle jäänyttä Rauman Lukkoa vastaan. Porilaiset ottivat kenraaliharjoituksessaan 2–0-voiton. Jaksot kirjattiin kotijoukkueelle 2-1 ja 5-0.
Pesäkarhut tähtää kotihallissaan mestaruuteen. Joukkueen tavoitteena on kirkastaa viime vuoden hopeamitalit kultaisiksi.
– Pitää muistaa, että lopputurnauksen pelit ovat meille edelleen harjoitusta tulevaa kautta ajatellen. Tottakai haluamme voittaa, mutta emme voi unohtaa valitsemiamme teemoja niihin peleihin, korostaa pelinjohtaja Sami Österlund.

Vesa-Pekka Järvelä