Palvelut

Satakunnan Viikkolehdet tekee nopeasti, laadukkaasti ja edullisesti erilaisia paino- ja mainosalan töitä, asiakaslehtiä ja sukukirjoja sekä kopio- ja tulostuspalveluja. Tarpeen vaatiessa saat meiltä tuotteesi avaimet käteen -periaatteella.
Kysy tarjous: Kim Huovinlahti, 0400-010 304 ja kim.huovinlahti@satakunnanviikko.fi

Meillä on vankka kokemus kaikista seuraavista tuotteista.

ASIAKASLEHTI, HENKILÖSTÖLEHTI, VUOSIKERTOMUS...
Pääsääntöisesti A4-kokoiset asiakaslehdet, henkilöstölehdet ja vuosikertomukset painamme omalla digikoneella. Tarpeen vaatiessa myös taitamme lehden ja hoidamme postituksen puolestasi.
Uusi digipainokoneemme mahdollistaa lisäksi kansien ja sisäsivujen tekemisen erilaiselle paperille, kirjan stiftaamisen, niittaamisen ja leikkaamisen.
Teemme nopeasti ja laadukkaasti tyylikkäät A4-kokoiset lehdet.

TAPAHTUMALEHTI, VAALILEHTI, TIEDOTUSLEHTI...
Tabloid-kokoisten tapahtumalehtien, vaalilehtien ja tiedotuslehtien tekemisessä meillä on vankka ammattitaito. Voit tuoda meille valmiin aineiston, jonka taitamme, painamme ja tarvittaessa myös postitamme. Voit ostaa meiltä myös pelkän painatuksen tai tarvittaessa teemme lehteesi myös jutut.
Tabloid-lehtien painosmäärät vaihtelevat tuhannesta kappalleesta aina sataantuhanteen kappaleeseen.

SUKUKIRJAT, HISTORIIKIT, RUNOKIRJAT, OMAT KUSTANTEET...
Olemme taittaneet ja painaneet asiakkaan materiaalista lukuisia kirjoja. Kirjojen sivumäärät ovat olleet muutamasta kymmenestä useaan sataan sivuun. Kirjat voivat olla joko pehmeä- tai kovakantisia.

MAINOSLEHTISET, KOPIOT, FLYERIT...
Jos tarvitse kopioita, mainoslehtisiä tai vaikkapa julisteita, ole yhteydessä. Teemme isommat ja pienemmät sekä koot että sarjat nopeasti omalla digikoneellamme. Tarvittaessa voimme myös taittaa tuotteesi.

SUURKUVATULOSTEET, CANVASTAULUT...
Isommat tulosteet tai vaikkapa Canvastaulut teemme omalla suurkuvatulostimella. Kysy lisää.